APERO PETIT PLATS

APERO PETIT PLATS

HUÎTRES OESTERS

PER STUK 4,-

½ DOZIJN 22,50 

DOZIJN 44,-

CAVIAR BAERI KAVIAAR (10GRAM) MET BLINI’S EN CRÈME FRAÎCHE
38,50 
 

PAIN RUSTIQUE RUSTIEK DESEMBROOD MET GEZOUTEN BOTER, FLEUR DE SEL EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
8,50

JAMBON DE PARIS SPECIALE FRANSE HAM UIT PARIJS MET SAVORA MOSTERD, CORNICHONS EN BAGUETTE
15,50

CHARCUTERIE SELECTIE VAN FRANSE VLEESWAREN (OF IN DE MIX MET KAAS)
19,50

SÉLECTION DE FROMAGES SELECTIE VAN FRANSE KAZEN (OF IN DE MIX MET VLEESWAAR)
19,50

FOIE GRAS DE CANARD HUISGEMAAKTE EENDENLEVER MET KWEEPEER COMPOTE EN BRIOCHE TOAST
18,-

 

SAUMON FUMÉ HUISGEROOKTE ZALM MET TOAST
14,50

 

L’OEUF MAYO AU SALMON KLASSIEK FRANS EIGERECHT VAN GEKOOKTE EIEREN, HUISGEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNALEN, MONASTÈRE MAYONAISE, BOTERSLA EN TUINKERS
14,-

 

STEAK TARTARE PRÉPARÉ VAN OSSENHAAS MET TOAST
15,50 

 

APÉRO PETIT PLATS KLEINE GERECHTJES LEUK OM TE DELEN VANAF 16U TE BESTELLEN 

 

CRÈME DE BURRATA CRÈME VAN BURRATA MET ANTIBOISE, PISTACHE CRUMBLE, RUIDENOLIE EN EEN KRUIDENCROUTON
13,-

 

CAMEMBERT UIT DE OVEN MET TIJM, HONING, WALNOTEN EN FRISÉE  
10,50

 

ESCARGOTS ½ DOZIJN SLAKKEN MET HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER EN BROOD
13,50 

 

CREVETTES ÉPICÉES ‘DUIVELSE’ ROZE GARNALEN MET SJALOT, CHILI, PREI EN PETERSELIE IN ROOM
12,50

 

FILET DE BOEUF GETRANCHEERDE OSSENHAAS MET PX JUS DE VEAU
16,50

 

MOULES MOSSELEN IN PASTIS MET ROOM, VENKEL, SJALOT EN DILLE
12,50

 

FRITES, FRANSE FRIETJES MET MONASTÈRE MAYONAISE
4,50 

 

CROQUETTES KLEINE KROKETJES PER 3 STUKS - HOLLANDSE GARNAAL KROKETJES MET DRAGONMAYONAISE - BOEUF BOURGUIGNON KROKETJES MET PICCALILLYMAYONAISE
9,75

 

NEDERLANDSE SNACKS

BITTERBALLEN 8 STUKS 9,50 

KAASTENGELS 8 STUKS 9,50

KIPPENHAASJES 6 STUKS 9,50

MIX 12 STUKS 15,50 

 

DESSERTS

BONBONS [VAN BONTON DE OUD CHEF PATTISSIER VAN DE LIBRIJE]
1,55 PER STUK | 4 STUKS 6,-

FROMAGES KAASPLANKJE
15,50 

GLACE 2 BOLLETJES CRÈME BRÛLÉE IJS MET GEZOUTEN CARAMEL
5,50 

CRÈME BRÛLÉE
8,- 

 

APERO PETIT PLATS

HUÎTRES OESTERS

PER STUK 4,-

½ DOZIJN 22,50 

DOZIJN 44,-

CAVIAR BAERI KAVIAAR (10GRAM) MET BLINI’S EN CRÈME FRAÎCHE
38,50 
 

PAIN RUSTIQUE RUSTIEK DESEMBROOD MET GEZOUTEN BOTER, FLEUR DE SEL EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
8,50

JAMBON DE PARIS SPECIALE FRANSE HAM UIT PARIJS MET SAVORA MOSTERD, CORNICHONS EN BAGUETTE
15,50

CHARCUTERIE SELECTIE VAN FRANSE VLEESWAREN (OF IN DE MIX MET KAAS)
19,50

SÉLECTION DE FROMAGES SELECTIE VAN FRANSE KAZEN (OF IN DE MIX MET VLEESWAAR)
19,50

FOIE GRAS DE CANARD HUISGEMAAKTE EENDENLEVER MET KWEEPEER COMPOTE EN BRIOCHE TOAST
18,-

 

SAUMON FUMÉ HUISGEROOKTE ZALM MET TOAST
14,50

 

L’OEUF MAYO AU SALMON KLASSIEK FRANS EIGERECHT VAN GEKOOKTE EIEREN, HUISGEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNALEN, MONASTÈRE MAYONAISE, BOTERSLA EN TUINKERS
14,-

 

STEAK TARTARE PRÉPARÉ VAN OSSENHAAS MET TOAST
15,50 

 

APÉRO PETIT PLATS KLEINE GERECHTJES LEUK OM TE DELEN VANAF 16U TE BESTELLEN 

 

CRÈME DE BURRATA CRÈME VAN BURRATA MET ANTIBOISE, PISTACHE CRUMBLE, RUIDENOLIE EN EEN KRUIDENCROUTON
13,-

 

CAMEMBERT UIT DE OVEN MET TIJM, HONING, WALNOTEN EN FRISÉE  
10,50

 

ESCARGOTS ½ DOZIJN SLAKKEN MET HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER EN BROOD
13,50 

 

CREVETTES ÉPICÉES ‘DUIVELSE’ ROZE GARNALEN MET SJALOT, CHILI, PREI EN PETERSELIE IN ROOM
12,50

 

FILET DE BOEUF GETRANCHEERDE OSSENHAAS MET PX JUS DE VEAU
16,50

 

MOULES MOSSELEN IN PASTIS MET ROOM, VENKEL, SJALOT EN DILLE
12,50

 

FRITES, FRANSE FRIETJES MET MONASTÈRE MAYONAISE
4,50 

 

CROQUETTES KLEINE KROKETJES PER 3 STUKS - HOLLANDSE GARNAAL KROKETJES MET DRAGONMAYONAISE - BOEUF BOURGUIGNON KROKETJES MET PICCALILLYMAYONAISE
9,75

 

NEDERLANDSE SNACKS

BITTERBALLEN 8 STUKS 9,50 

KAASTENGELS 8 STUKS 9,50

KIPPENHAASJES 6 STUKS 9,50

MIX 12 STUKS 15,50 

 

DESSERTS

BONBONS [VAN BONTON DE OUD CHEF PATTISSIER VAN DE LIBRIJE]
1,55 PER STUK | 4 STUKS 6,-

FROMAGES KAASPLANKJE
15,50 

GLACE 2 BOLLETJES CRÈME BRÛLÉE IJS MET GEZOUTEN CARAMEL
5,50 

CRÈME BRÛLÉE
8,-