Menukaart
Dagkaart

Café Brasserie Monastère heeft een uitgebreide menu kaart met gevarieerde specialiteiten. Van vers belegde baguettes, salades tot huisgemaakte soepen. Een bijpassende wijn is altijd voorhanden, aangezien wij keus hebben uit meer dan 70 wijnsoorten.
‘Petit’ Déjeuner
Roerei Toast
7,50
supplement:
* huisgerookte zalm +3,50
* bacon +2,00
* kaas +2,00
* truffel +2,00
* huisgerookte zalm +3,50
* bacon +2,00
* kaas +2,00
* truffel +2,00
Eggs Benedict
9,50
2 gepocheerde eieren op toast met Hollandaisesaus
supplement:
* huisgerookte zalm +3,50
* jambon +2,00
* avocado 2,50
supplement:
* huisgerookte zalm +3,50
* jambon +2,00
* avocado 2,50
Croque Madame
8,00
met ham, jong belegen kaas, Gruyère en een spiegeleitje
Croque Monsieur
7,50
met ham, jong belegen kaas en Gruyère
Les enfants
4,50
jambon | jong belegen kaas | ketchup
Rustiek Desembrood
van bakkerij 'De Diamanten Ring' uit Delft
Carpaccio
10,50
flinterdun gesneden ossenhaas | Parmesan | pijnboompitten | rucola | truffelmayonaise
Huisgerookte zalm
11,50
citroen dille crème fraîche | rode ui | kappers | tuinkers
Hollandse garnalen croquette
11,00
2 stuks | huisgemaakte croquette met dragonmayonaise
Met bacon | kaas | sla | tomaat | krokante kip | Monastère mayonaise | Franse frietjes
Salades
Parmesan | gekookt ei | verse croutons | ansjovis | huisgemarineerde kippenborst filet
Niçoise
16,75
aangezette verse tonijn | haricots verts | zwarte olijven | ansjovis | rode ui | gekookt ei | ansjovis yoghurt dressing
Dinerkaart

Het menu van Café Brasserie Monastère bestaat uit vaste gerechten die regelmatig worden aangevuld met andere verrassende Klassiekers. De basis wordt gevormd door Frans georiënteerde gerechten, zoals Foie Gras, Steak Tartare, Frans kippetje, Sliptong, etc. Laat je verwennen met subtiele smaken en leuke verrassingen, het fundament van ons etablissement.
Al onze Grand Plats worden geserveerd met Franse frietjes en salade/groenten.
Déjeuner - Entrées
Oesters (per stuk)
3,75
Hollandse garnalen
14,75
met cocktail saus | citroenrasp | toast
Steak tartaar van Ossenhaas
14,50
met friet of toast
Huisgemaakte Foie Gras de Canard
16,50
met compote en toast
Huisgerookte zalm
12,50
met toast
Escargots (half dozijn)
10,50
Coquilles Saint Jacques
11,50
met gepocheerd ei | Hollandaisesaus | geschaafde amandel | truffelolie
Duivelse Garnalen
12,50
van Chef Pierre van der Merwe uit De Bastille
Gerookte tonijn tartaar
met citroen-avocado creme | zilveruitjes ingelegd in rode biet | sesam brick
Grand Plats
Geserveerd met Franse frietjes en salade
optioneel:
* zoete aardappel +1,50
optioneel:
* zoete aardappel +1,50
Filet de boeuf | +optioneel Rosini
26,50 | +6,00
ossenhaas met gegrilde seizoensgroenten | amandel schaafsel | Madeira jus (+ optioneel: gebakken eendenlever)
Gegrild Frans kippetje
20,50
met kippenjus
Slibtong
24,00
in roomboter gebakken met gefrituurde peterselie
'taartje' van aubergine met quinoa | Gruyère | spinazie | zongedroogde tomaten-olijven tapenade | frisée
Canard à l'orange
22,50
gebakken eendenborst met aardappel mousseline | gekonfijte mini worteltjes sinaasappelsaus
Homard classique
Hele kreeft met huisgemaakte kruidenboter |truffelolie
Homard gratiné au parmesan
Hele kreeft met huisgemaakte kruiden boter |gegratineerd met parmezaan