DINER
(DINER TE BESTELLEN VANAF 17:30 UUR)
HUÎTRES OESTERS
PER STUK 4,-
½ DOZIJN 22,50
DOZIJN 44,-
CAVIAR BAERI KAVIAAR (10GRAM) MET BLINI’S EN CRÈME FRAÎCHE
38,50
PAIN RUSTIQUE RUSTIEK DESEMBROOD MET GEZOUTEN BOTER, FLEUR DE SEL EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
8,50
SOUPE
SOUPE À L’OIGNON UIENSOEP MET EEN GRUYERE GEGRATINEERDE BAGUETTE
8,-
BISQUE D’HOMARD KREEFT-SCHAALDIERENSOEP MET ZEEVRUCHTEN
14,-
SALADE
NIÇOISE AANGEZETTE VERSE TONIJN, HARICOTS VERTS, ZWARTE OLIJVEN, ANSJOVIS, RODE UI, GEKOOKT EI, KRIELTJES EN EEN KRUIDEN YOGHURT DRESSING
KLEIN 13,50 | GROOT 18,50
ENTRÉES
STEAK TARTARE VAN OSSENHAAS MET FRIET OF TOAST
KLEIN 17,- | GROOT 25,50
FOIE GRAS DE CANARD HUISGEMAAKTE EENDENLEVER MET COMPOTE EN BRIOCHE TOAST
18,-
L’OEUF MAYO AU SALMON KLASSIEK FRANS EIGERECHT VAN GEKOOKTE EIEREN, HUISGEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNALEN, MONASTÈRE MAYONAISE EN TUINKERS
14,-
SAUMON FUMÉ MAISON HUISGEROOKTE ZALM MET TOAST
14,50
ESCARGOTS HALF DOZIJN SLAKKEN MET BEURRE DE PARIS
13,50
COQUILLES IN EEN SAUS VAN VENKEL, SAFFRAAN EN BISQUE
16,-
CRÈME DE BURRATA CRÈME VAN BURRATA MET ANTIBOISE, PISTACHE CRUMBLE, RUIDENOLIE EN EEN KRUIDENCROUTON
13,-
LES ENFANTS
UITERAARD HEBBEN WIJ VOOR DE KINDEREN OOK GERECHTEN VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN
GRAND PLATS
FILET DE BOEUF [OPTIONEEL GEBAKKEN EENDENLEVER] OSSENHAAS MET GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN, AMANDELSCHAAFSEL EN JUS DE VEAU
31,50 | + 5,50
BOEUF BOURGUIGNON FRANSE RUNDERSTOOF
23,50
POUSSIN RÔTI GEGRILD FRANS KIPPETJE MET KIPPENJUS EN BLEU D’AUVERGNE
23,50
PETITE SOLE SLIPTONG KEUZE UIT 2 OF 3 STUKS IN ROOMBOTER GEBAKKEN MET GEFRITUURDE PETERSELIE EN GEFRITUURDE KAPPERTJES.
(DAGPRIJS)
LOUP LE MER OP HUIDGEBAKKEN ZEEBAARS MET AARDAPPELMOUSSELINE, GROENE ASPERGES EN ANTIBOISE
25,50
FENOUIL CONFIT GEKONFIJTE VENKEL MET CRÈME VAN ZOETE AARDAPPEL, GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN EN SIROOP VAN SINAASAPPEL
20,50
RISOTTO DUXELLES RISOTTO MET PADDESTOELEN, PADDESTOELEN, PARMEZAAN, SJALOT, TIJM, EEKHOORNTJESBROOD, AFGEBLUST MET COGNAC
19,50
TARTE TATIN VAN SJALOT, GEKARAMELISEERDE MET BALSAMICOKARAMEL EN LAUWWARME GEITENKAAS MET SINAASAPPEL EN TIJM
18,50
FRENCH MONASTÈRE BURGER [OPTIONEEL GEBAKKEN EENDENLEVER] PREMIUM RUNDERBURGER [OF VEGABURGER] MET GEKARAMELISEERDE SJALOT, LITTLE GEM, CORNICHONS, TOMAAT, GRUYÈRE, HUISGEMAAKTE KETCHUP EN MONASTÈRE MAYONAISE OP EEN BRIOCHE BUN
19,50 | + 5,50
HOMARD
BISQUE D’HOMARD KREEFT-SCHAALDIERENSOEP MET ZEEVRUCHTEN
14,-
HOMARD VERSE HELE KREEFT KEUZE UIT
(DAGPRIJS)
CLASSIQUE HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER | TRUFFELOLIE
(DAGPRIJS)
GRATINÉ AU GRUYERE HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER | GEGRATINEERD MET GRUYERE
(DAGPRIJS)
HOLLANDAISE
(DAGPRIJS)
DESSERTS | DIGESTIVE
BONBONS AVEC BONTOM [BONBONS VAN DE OUD CHEF PATTISSIER VAN DE LIBRIJE]
1,75 PER STUK | 4 STUKS 6,50
CRÈME BRÛLÉE
8,-
TARTE TATIN MET VANILLE IJS EN SLAGROOM
6,50
SÉLECTION DE FROMAGES SELECTIE VAN FRANSE KAZEN
15,50
SPECIAL COFFEE 9,-
- FRENCH
- ITALIAN
- SPANISH
- IRISH
COGNAC
- JOSEF GUY VS 6,-
- BACHE GABRIELSEN VSOP 8,50
- CH. DE MONTIFAUD XO 14,- VA 6,-
ARMAGNAC CLÉS DU DUCS VSOP 6,-
CALVADOS BUSNEL 5,- - CH.DU BREUIL 8 JAAR 8,50 VA 5,-
EAU DE VIE PIORE WILLIAMS MET PEER 8,50
MARC DE BOURGOGNE CORTON GRANGEY €8,50